2018.10.24
«2018» «Október»
HKSCPSV       12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Partnereink:
www.sajathonlap.hu
http://www.retronicfesztival.hu/

Jogi kitételek

 

A www.pannoncomp.hu weboldal tartalmát látogatóink letölthetik, megjeleníthetik képernyojükön, kinyomtathatnak oldalakat, de azokat nem sokszorosíthatják. A felhasználók a lap tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját felhasználásra, személyes célra alkalmazhatják.

A Pannon-Comp Kft. elozetes írásbeli engedélye nélkül a www.pannoncomp.hu bármely részét kereskedelmi forgalomba hozni, feldolgozva értékesíteni, azok felhasználásával anyagi, erkölcsi, illetve egyéb, anyagiakban nem mérheto bármely jellegu profitot eredményezni.

Tilos a Pannon-Comp Ktf. elozetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát, többszörözve terjeszteni, adatbázisban tárolni, technikai muvelet segítségével bármely részét nyilvánosságra hozni, illetoleg akár változatlan formában újraközvetíteni.

Hivatkozások a www.pannoncomp.hu-ra

A Pannon-Comp Kft. kizárólag akkor járul hozzá más weboldalról a www.pannoncomp.hu-ra mutató internetes hivatkozás, link elhelyezéséhez, ha a linket tartalmazó weboldal tartalma nem erotikus jellegu, illetve nem tartalmaz obszcén, személyiségi- és egyéb jogokat sérto elemeket.

Az Pannon-Comp Kft. nem járul hozzá, hogy valaki a www.pannoncomp.hu egyes oldalait vagy annak bármely részét saját webhelyes alkalmazásként, saját oldalainak részeként láttassa.

Felelosségvállalás

Az oldalakon szereplo linkek egy része más honlapokra vezet, melyeket más tulajdonosok üzemeltetnek, ezért a Pannon-Comp Kft. nem garantálja azok tartalmát és elérhetoségét.

A honlap szerkesztoi mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de kizárják felelosségüket bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkezése esetén.


Az írásbeli hozzájárulások kérését a info@pannoncomp.hu címre várjuk!

Termékek Online Pénztárgépek Datecs CashCube Micra Novatek Neon LCR SAM4s Euro Pénztárgép Rendszerek Pénztárgép rendszerek Trafik Trafik rendszer Bolti eszközök Mérlegek Irodatechnika Kyocera fénymásolók Beragadt készletek Termékek
Jogi kitételek